Home » David Gray komt naar Carré in 2025

David Gray komt naar Carré in 2025

door Maurice Tonies
126 views 2 minuten leestijd

De Britse singer-songwriter David Gray komt op 9 april naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 20 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

Begin volgend jaar verschijnt het dertiende album van David Gray, getiteld ‘Dear Life’ en vanochtend al is hiervan de eerste single uitgebracht: ‘Plus & Minus’, een pittig duet van Gray en rijzende ster Talia Rae. Die laatste komt ook als special guest mee naar Amsterdam, waar David Gray op 9 april een bijzonder concert zal geven in Koninklijk Theater Carré.

Fans van de complexe, serieuze en lyrische liedjes van David Gray, kunnen met Dear Life weer hun hart ophalen. De nieuwe plaat is een recap van alles wat zich jarenlang heeft opgehoopt. Het is melodisch sterk, positief en gaat Gray volledig aan het hart: “Ik wil dat als je iets aanraakt, dat je voelt dat het écht is.” En zo is het ook met zijn concerten.

Met hits als Babylon, Please Forgive Me, This Year’s Love en Sail Away veroverde David Gray met debuutalbum ‘White Ladder’ in 1999/2000 de wereld, én vele harten. Maar liefst zeven miljoen stuks gingen er wereldwijd over de toonbank en in Ierland is het nog steeds het best verkochte album ooit. Dear Life staat volgend jaar centraal, maar reken maar dat er tijdens de Past & Present Tour ook weer meegezongen kan worden met de baanbrekende hitsingles van toen.

David Gray | Past & Present Tour + special guest Talia Rae
Woensdag 9 april 2025 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €43,68 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 20 september om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/davidgray.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00