Home » Alanis Morissette keert terug naar Ziggo Dome

Alanis Morissette keert terug naar Ziggo Dome

door Maurice Tonies
251 views 3 minuten leestijd

Op woensdag 25 juni keert popster Alanis Morissette terug naar Nederland voor een show in Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 25 oktober om 09:00 via mojo.nl/alanismorissette

Vandaag kondigt de zevenvoudig GRAMMY® Award-winnende singer/songwriter Alanis Morissette haar 2025 World Tour aan waarmee ze op woensdag 25 juni een bezoek brengt aan Ziggo Dome.
De reeks shows in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Zuid-Amerika volgt op de ongelooflijk succesvolle 35-daagse Triple Moon Tour in Noord-Amerika afgelopen zomer, die ruim een ​​half miljoen tickets verkocht en elke locatie tot de nok toe vulde.

Over Alanis Morissette:
Sinds 1995 is Alanis Morissette een van de meest invloedrijke singer-songwrites in de hedendaagse muziek. Haar uitgesproken muziek en optredens hebben haar veel lof van critici en zeven Grammy Awards opgeleverd. Morissette’s album ‘JAGGED LITTLE PILL’ uit 1995 was een tour de force die het geluid van popmuziek over de hele wereld veranderde. Het werd opgevolgd door nog negen eclectische en geprezen albums. Ze heeft muzikaal bijgedragen aan bioscoopreleases en heeft op het grote en kleine scherm geacteerd. Buiten entertainment is ze een fervent activist en pleitbezorger, met een focus op vrouwelijke empowerment en spirituele, psychologische en fysieke heelheid. In 2016 lanceerde Alanis ‘Conversation with Alanis Morissette’, een maandelijkse podcast met gesprekken met verschillende gerespecteerde thought leaders, auteurs, artsen, docenten en therapeuten, die een breed scala aan psychosociale onderwerpen behandelen, variërend van spiritualiteit tot ontwikkelingspsychologie tot kunst. In 2019 maakte JAGGED LITTLE PILL: THE MUSICAL zijn Broadway-debuut in het Broadhurst Theatre in New York City en werd vervolgens genomineerd voor vijftien Tony Awards. In 2020 bracht Alanis haar negende studioalbum uit, ‘Such Pretty Forks In The Road’, dat lovende recensies kreeg; het werd gevolgd door een meditatiealbum genaamd ‘The Storm Before The Calm’ in 2022. Na de pandemie maakte Alanis een triomfantelijke terugkeer naar live muziek, met enorme, uitverkochte arena’s in Amerika, Canada, Europa, Zuid-Amerika en Azië. Haar meest recente, 35-daagse Triple Moon Tour verkocht meer dan 600.000 tickets in de zomer van 2024, waarmee ze het publiek in volle zalen versteld deed staan.

Alanis Morissette – World Tour 2025
Woensdag 25 juni | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur | Entree: Vanaf €54,88 (incl. servicekosten)
De kaartverkoop start op vrijdag 25 oktober om 09:00 via ticketmaster.nl

Mastercard-kaarthouders hebben speciale toegang tot voorverkooptickets vanaf woensdag 9 oktober om 09.00 uur. Kijk op www.priceless.com/music voor meer informatie.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00